Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Tortičky a koláčiky, to sú hry varenie

Datum: 01.02.2011

Torty, torty, tortičky! Túto sladkú dobrotu najčastejšie nájdete v kategórii „hry vaření“ na www.extra-hry.cz. Teraz pekne online si môžete napiecť a vyzdobiť tie najúžasnejšie zákusky. V tejto sekcii si užijú hlavne dievčatá, ktoré sa radi motajú mame v kuchyni. Pri varení vždy ostane veľa zašpineného riadu a jeho umývanie už taká zábava nie je. No pri hraní hier o varení vám žiadny špinavý riad nehrozí.

Hry varenie majú tú skvelú vlastnosť, že ich môžete hrať kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Stačí sa iba pripojiť na internet a vybrať si jednu z ponúkaných extra hier. Chcete spraviť tortu k narodeninám, no na tu ozajstnú si netrúfate? Pustite si hru Happy Birthday Cake Game a vytvorte si krásnu narodeninovú tortu z pripravených ingrediencií a ozdôb. Svoj výtvor si môžete vytlačiť, vyfarbiť a podarovať. Aj keď sa tortička nebude dať zjesť, radosť oslávencovi určite urobí.

Keď sa pri zdobení koláčikov zapotíte, tak si odskočte na chladnú zmrzlinu. V hre Ice Cream Games zo sekcie „hry vaření“ si zamaškrtíte na lahodnom zmrzlinovom kréme. Ale až po práci! Ste majiteľom cukrárne a pripravujete chutnú zmrzlinu pre svojich zákazníkov. Musíte vyzdobiť zmrzlinový pohár tak, aby návštevníkom Vašej cukrárne až oči prechádzali. Prajeme dobrú chuť!

Čítané: 818 x