Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

SMS zdarma z FACEBOOKu

Datum: 02.02.2011

SMS zadarmo z FACEBOOKu? To nie je žiadny žart, ale holá pravda. Máte účet na facebooku? Potom nie je nič jednoduchšie, ako sa prihlásiť na svoj účet a povoliť aplikáciu SMS zdarma z FACEBOOKu. Posielať môžete do českých sietí priamo zo stránky smsmania.cz, alebo priamo na Facebooku: na http://apps.facebook.com/smsmaniacz/.

Ak sa zaregistrujete na smsmania.cz, môžete navyše používať rad užívateľských výhod. Budete poznať svoju históriu poslaných SMS správ cez túto bránu, môžete si nastaviť automatický podpis aj sledovať najrôznejšie štatistiky vášho účtu. Samozrejme si môžete vytvárať rozsiahly adresár kontaktov, ktorý budete mať vždy po ruke. Tiež môžete využiť zadarmo službu „SMS přání“, vďaka ktorej môžete napísať blahoželanie k narodeninám, meninám, svadbe, promócii či narodeniu dieťaťa pohodlne z klávesnice počítača a nebude Vás to stáť ani korunu.

Ak sa Vám aplikácia SMS zdarma z FACEBOOKu osvedčí, nezabudnite pozvať svojich priateľov, nech si tiež doprajú smskovanie do Čiech zadarmo. Určite nebudete zdielať svoje názory iba cez facebook, ale môžete sa informovať pomocou SMS správ z novej aplikácie SMS zadarmo z FACEBOOKu. Rozšírte rad našich fanúšikov a určite získate viac, ako možnosť posielania SMS správ zadarmo!

Čítané: 967 x