Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Obchod zadarmo si vytvoríte sami

Datum: 06.02.2011

Máte prosperujúci kamenný obchod, no neustále máte pocit, že by ste pre svoj biznis mali urobiť viac? Pustite sa aj do obchodovania cez internet. Dnes už takmer každý obchodník má svoj e-shop. Máte obavy, že sa Vám táto investícia neoplatí? Vytvorte si obchod zdarma! Ušetríte čas aj peniaze. Nebudete musieť vysvetľovať zástupcovi počítačovej firmy, čo a ako chcete. Vytvoríte si e-shop sami tak, aby sa páčil hlavne Vám.

Postup je jednoduchý. Najprv si vyberiete doménu a prihlasovacie údaje do systému. Výber čo najvhodnejšieho názvu domény je veľmi dôležitý preto, aby Vás zákazníci a internetové vyhľadávače našli. Následne si vyberiete moduly, ktoré chcete, aby Váš obchod zadarmo obsahoval. Základná verzia obsahuje nástroje na vkladanie produktov a služieb, ktoré si môžete prehľadne členiť do kategórií. V žiadnom internetovom obchode nesmie chýbať nákupný košík, voľba platby a dopravy.

Bez dobrého vyhľadávania je rozsiahly e-shop takmer nemysliteľný, takže aj ten Váš musí ponúkať túto možnosť. Ako ďalšie moduly si môžete zvoliť napríklad zobrazenie formulára na vloženie dotazu na predavača, zobrazovanie najpredávanejších produktov a noviniek. Chcete, aby bol Váš obchod zdarma priaznivý k zákazníkom? Umožnite platbu platobnými kartami, či možnosť splátkového predaja. Aj takýmito funkciami môže byť Váš obchod vybavený.

Čítané: 822 x