Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Predaj cez internetové obchody BiznisWebu prekročil sumu 20 miliónov EUR.

Datum: 11.03.2011

Obraty internetových obchodov prevádzkovaných službou BiznisWeb zaznamenali medziročný nárast v počte objednávok o 150 %. Čo znamená, že objem predaja cez internet neustále rastie . Hodnota objednávok za rok 2010 prvýkrát prekročila sumu 20 miliónov EUR.

Internetové obchody, ktoré sú vytvorené systémom na tvorbu internetových obchodov  BiznisWeb.sk, zaznamenávajú neustály nárast v počte objednávok. Konsolidovaný počet objednávok klientov služby BiznisWeb  narástol medziročne z 158 844 objednávok v r. 2009 na 396 895  objednávok r. 2010 (o 150%).

Objednávky




„V roku 2010 sa internetové obchody  výrazne zamerali na internetový marketing, redesignovali web stránky, zaradili sa do porovnávačov tovaru. Výsledkom je vyšší počet návštevníkov internetových obchodov a aj nárast v počte objednávok,“  hovorí Ing. Jana Gombošová, obchodná riaditeľka spoločnosti IRISOFT s.r.o.

U ľudí prevláda názor, že na internete sa dá nakúpiť lacnejšie ako v bežných obchodoch,“ dodáva Ing. Gombošová.

Za rok 2009 bola hodnota objednávok v sume 15 263 211  EUR, v decembri 2010 to už bolo 20 275 384  EUR, čo je rast o 24,72% . V objednávkach nie sú započítané dopyty odoslané prostredníctvom elektronických formulárov či telefonicky, preto suma objednávok môže byť o niečo vyššia.

 



 

V BiznisWebe sú prevádzkované internetové obchody so stabilným vysokým počtom objednávok za mesiac.  Priemerný mesačný objem tržieb v obchodoch vytvorených prostredíctvom BiznisWeb/ByznysWeb je 1,5- 2 miliónov €.

 

IRISOFT, s.r.o. je líder v tvorbe web stránok a internetových obchodov na Slovensku. Spoločnosť prevádzkuje systém na tvorbu web stránok a internetových obchodov BiznisWeb.sk, ktorý ako prvý na Slovensku priniesol vytvorenie web stránky do 5 minút pričom klienti si vedia spravovať stránky úplne sami. Spoločnosť pôsobí na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku a v Rusku. Medzi služby IRISOFT, s.r.o. patrí aj poskytovanie on-line marketingu, optimalizácie pre vyhľadávače a školenia internetového marketingu, SEO a PPC.

Čítané: 758 x