Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Popfax rozšíril svoje služby do USA

Datum: 20.04.2011

Popfax.com, európsky líder faxu cez internet, rozšíril svoje služby na americký kontinent pomocou lokálnych faxových čísiel, ktoré dodal do viac než 200 miest. Táto expanzia je súčasťou stratégie spoločnosti poskytnúť výhodnú medzinárodnú faxovú službu bohatú na funkcie.

 

 

Vzhľadom k tomu, že USA sú lídrom na v oblasti technológií, s najvyššou mierou používania internetu, počíta Popfax s tým, že v prvom trimestri 2011 pokryje 100 najväčších miest ako napríklad: Philadelphia, Jacksonville, Baltimore, Washington DC, Atlanta, Miami, Jersey City, Orlando, Arlington, Augusta-Richmond a ďalšie.

 

Ďalším krokom k zvýšeniu svojej prítomnosti na americkom kontinente bude zavedenie automatického procesu prenosnosti: užívatelia budú môcť objednať on-line prenos a ponechať si svoje číslo faxu na predplatené služby Popfax.

«Aj v čase ekonomickej krízy pokračuje Popfax v rozširovaní svojho pokrytia, vyvíjanie nových funkcií ako je hlasová pošta a tiež spustil nové verzie softvéru produktivity, ako je Popcompanion a Virtuálna Tlačiareň. Týmto posilňuje svoju úlohu globálneho poskytovatele internetového faxu, "povedal Vladimír Popesco, CEO Popfax.com.

O Popfax.com

Popfax.com je svetový leader v poskytovaní služby Fax cez internet. Umožňuje koncovým užívateľom posielať a prijímať faxy požitím webového rozhrania, klientského emailu, klientského desktopu alebo printer driveru ,ktorý môže byť inštalovaný na desktop počítača. Je integrovaný v popredí či na pozadí office aplikácií a umožňuje prevod transakcií cez fax. 

Služba je poskytovaná francúzskou spoločnosťou POPESCO založenou Vladimírom Popesco v roku 2006, kedy bola komercionalizovaná na báze business modelu “software ako služba”. Toto riešenie je uspôsobené pre jednotlivých profesionálov (malé a stredné podniky) i pre korporátnych zákazníkov, ktorí požívajú outsourcingové riešenia k uspokojeniu svojich faxových potrieb. Fax cez internwt môže buď nahradiť faxový prístroj, môže byť používaný ako mobilný fax alebo môže byť zahrnutý do transakčných aplikácií.

 

Čítané: 741 x