Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

HyperMedia, a.s. predstavuje úplne nový dizajn a funkcie realitného portálu HyperReality.sk

Datum: 28.04.2011

Portál HyperReality.sk na seba vzal úplne novú grafickú podobu a bol obohatený o nové prepracovanejšie funkcie.

Prvým a veľmi dôležitým vylepšením portálu HyperReality.sk je nový dizajn, ktorý stránky sprehľadnil, dal im náboj a užívateľskú prívetivosť.

Aktuálna ponuka realít na Slovensku obsahuje cez 10 tisíc inzerátov. Sú to inzeráty bytov na predaj alebo prenájom, rodinné domy, novostavby, komerčné objekty, pozemky, záhrady a historické stavby, chaty a chalupy, garáže a drobné objekty, nehnuteľnosti v zahraničí a dokonca aj dražby. Po novom je tu možné sledovať koľko a v akej hodnote sa predá nehnuteľností za 30 dní. Zaujímavé informácie sa dajú vyčítať aj z mapy, ktorá znázorňuje celkový počet inzerovaných nehnuteľností, počet realitných kancelárií a ceny nehnuteľností a to všetko v jednotlivých krajoch. Ceny nehnuteľností na tzv. teplotnej mape potom poskytujú prehľad ako o cenách predávaných nehnuteľností, tak o cenách nehnuteľností, ktoré chcú ich majitelia iba prenajať.

Hneď na hornej lište si môžete všimnúť záložky, ktoré slúžia pre pridanie inzerátu a vloženie dopytu. Pridanie inzerátu prebieha v niekoľkých krokoch. Okrem nahratia fotografií sa tu po novom ponúka možnosť vloženia videa, ktoré môže vytvoriť zaujímavý doplnok celého detailu nehnuteľnosti. Ak chce však niekto kúpiť či prenajať nehnuteľnosť, stačí jednoducho vložiť zadarmo dopyt, ktorý sa potom zašle všetkým realitným kanceláriám, ktoré sú zaregistrované na portáli HyperReality.sk.

Po novom bola včlenená sekcia Top makléri, ktorá zahŕňa zoznam všetkých maklérov, ktorých je možné hodnotiť a užívateľ sa tak má šancu dozvedieť o tých najlepších. Každý maklér disponuje na portáli HyperReality.sk svojou vizitkou, v ktorej je uvedená realitná kancelária, pre ktorú pracuje a jej sídlo, mobilný kontakt a počet inzerátov, ktoré uverejnil. Nachádza sa tu aj prepracovaný adresár realitných kancelárií, ktorých je už teraz cez tisíc.

Najväčšej prepracovanosti funkcií sa dočkali inzeráty. Každý inzerát, ktorý už užívateľ zhliadol je označený symbolom a užívateľ tak vie, že ho už videl. Pre uloženie inzerátu slúži užívateľovi schránka, z ktorej ho potom môže aj ďalej preposlať emailom a po jeho neaktuálnosti ho jednoducho zo schránky vymazať.

Po kliknutí na vybraný inzerát sa zobrazuje detail nehnuteľnosti, ktorý poskytuje celkom vyčerpávajúce informácie o danej nehnuteľnosti. Obsahuje nielen prehľadný opis nehnuteľnosti, ale aj jej fotografie, po novom sa tu ponúka aj možnosť vloženia videa. Vyhľadanie lokality nehnuteľnosti na mape a toho, čo sa nachádza v jej okolí, zaručuje Street view. Pri každom inzeráte je uvedený kontakt na predajcu alebo prenajímateľa vrátane ikonky Poslať otázku, ktorá slúži pre spätnú väzbu medzi záujemcom a osobou predávajúcou (prenajímajúcou). Cena uvedená pri inzeráte sa dá po novom aj tzv. postrážiť. V prípade, že by sa zmenila cena nehnuteľnosti, ktorú si užívateľ vyhliadol, je možné mu zaslať o tejto skutočnosti správu na email.

Na portáli je možné tiež nastaviť Strážcu nehnuteľností a to tak, aby zaujímavé ponuky chodili užívateľovi priamo na email a to v ním stanovenom časovom intervale.

Portál HyperReality.sk disponuje nielen novým dizajnom, ktorý korešponduje s grafickým prevedením všetkých projektov spoločnosti HyperMedia,a.s., ale súčasne ponúka úplne nové možnosti v podobe prepracovanejších funkcií, ktoré sú samozrejmosťou aj pri ďalších projektoch spoločnosti ako napríklad SlovenskaInzercia.sk, HyperByvanie.sk, SlovenskeZlavy.sk, HyperPraca.sk.


Kontakt:
Oddelenie Marketingu
HyperMedia, a.s.
Email: marketing@hypermedia.cz
Tel.: 420 234 776 863
www.hypermedia.cz

 

Čítané: 767 x