Rozšírené hľadanie
Pondelok 29. Apríl 2024 |
meniny má Lea

Na popredné miesta vo vyhľadávačoch môžete teraz aj Vy!

Datum: 02.05.2011

Chcete byť prvý vo vyhľadávačoch? Radi by ste okupovali prvé pozície na Google.sk? Jedinou cestou na výslnie sú spätné odkazy - čím viac, tým lepšie.

Chcete byť prvý vo vyhľadávačoch? Radi by ste okupovali prvé pozície na Google.sk? Jedinou cestou na výslnie sú spätné odkazy - čím viac, tým lepšie. Lenže ako spätné odkazy získať, keď ich nákup stoja toľko peňazí a ručná výmena je nielen drahá, ale aj zdĺhavá? Revolučný systému BackLinks Genius znamená istotu popredných pozícií za smiešne malé peniaze. Zaistite si cenné spätné odkazy v takom množstve a tak rýchlo, že Vaša konkurencia zostane stáť s otvorenými ústami! Je to tak jednoduché - staňte sa inzerentom v systéme BackLinks Genius! Ako to funguje?

BackLinks Genius - obrovské množstvo spätných odkazov

Spätné odkazyuž nemusíte získavať draho a pomaly, ale neuveriteľne rýchlo vďaka systému BackLinks Genius. Tento systém automaticky rozmiestni Vaše spätné odkazy do stoviek tematických článkov na blogoch po celom internete.Stačí len zadať kľúčové slová, na ktoré sa chcete zamerať - a BackLinks Genius z nich urobí spätné odkazy na Vaše stránky. Takto získané odkazy sú mimoriadne cenné, pretože privádzajú motivovaných a nie náhodných návštevníkov. A hlavne - spätné odkazy získate v takom množstve, o akom sa nejakému linkbuilderovi ani nesníva! Stačí sa zaregistrovať!

Raketový rast pozícií za smiešne peniaze

Vďaka systému BackLinks Genius porastú Vaša pozície priamo raketovou rýchlosťou. Kým Vaša konkurencia sa bude zdržiavať zúfalo neefektívnou ručnou výmenou spätných odkazov a tvrdo za ne platiť, Vy sa budete v kľude pozerať, ako sa spätné odkazy hromadia a pozície zvyšujú. Stačí len vyplniť jednoduchý formulár a BackLinks Genius sa o všetko postará! A čo ešte vďaka BackLinks Genius získate?

  • Vstupný bonus 1€
  • Jeden spätný odkaz Vás vyjde na neuveriteľných 1,2 c
  • Spätné odkazy sa začnú rozmiestňovať IHNEĎ
  • Vaše pozície sa zvýši v ultra krátkom čase
  • Registrácia je absolútne nezáväzná
  • Platobné metódy PayPal, prevodom alebo kartou
  • Detailné štatistiky a meranie pozícií
  • Meranie SEO parametrov ZADARMO
  • Prepojenie s Google Analytics

Chcete teda konečne spoznať, aké je to na vrchole? Alebo Vám nevadí pohľad na chrbát tých, ktorí budú prezieravejší a predbehnú vás? Ak to chcete byť práve Vy, kto vytrie konkurencii zrak, pripojte sa k BackLinks Genius! Staňte sa inzerentom teraz!

Čítané: 746 x