Rozšírené hľadanie
Utorok 30. Apríl 2024 |
meniny má Anastázia

Ako získať spätné odkazy na Váš web?

Datum: 29.09.2011

Trenčín 29.9.2011 - Okrem registrácie do katalógových vyhľadávačov, písania PR článkov, výmeny partnerských odkazov a ďalších techník SEO optimalizácie môžete získať dostatok backlinkov aj zo zdieľaných súborov.

Zdieľať môžete prezentácie v PPT, PDF súbory, obrázky a videá, ktoré kontextovo súvisia s obsahom Vašej www stránky alebo ju priamo prezentujú.

"Existuje XY webov, na ktorých sa dajú zdieľať súbory. Niektoré z FileShare serverov sa dokonca špecializujú len na konkrétny typ súboru," vysvetľuje Peter Polakovič z BiznisWeb.sk.

Výber slovenských FileShare serverov:

mojedata.sk

ulozto.sk

www.ulozisko.sk

Upnito.sk

vdisk.sk - testovacia prevádzka

Zahraničné portály na zdieľanie súborov:

senduit.com

www.docstoc.com

issuu.com

www.authorstream.com

www.slideshare.net

www.dailymotion.com

www.veoh.com

photobucket.com

www.flickr.com

 

"Zdieľanie súborov má význam vtedy, ak je súčasťou súboru aj priamy odkaz na sekciu z Vašeho webu. V prípade PPT a PDF je odkaz obsiahnutý v danom súbore. Pri zdieľaní obrázkov a videí je nutné link doplniť do popisu súboru, resp. priamo do Vašeho profilu, ktorý si na portáli vytvoríte," dodáva Polakovič z BiznisWeb.sk.

Zdroj

IRISOFT, s.r.o. je líder v tvorbe web stránok a internetových obchodov na Slovensku. Spoločnosť prevádzkuje systém na tvorbu web stránok a internetových obchodov BiznisWeb.sk, ktorý ako prvý na Slovensku priniesol vytvorenie web stránky do 5 minút pričom klienti si vedia spravovať stránky úplne sami. Spoločnosť pôsobí na Slovensku, v Českej republike, v Poľsku a v Rusku. Medzi služby IRISOFT, s.r.o. patrí aj poskytovanie on-line marketingu, optimalizácie pre vyhľadávače a školenia internetového marketingu, SEO a PPC.

Čítané: 1322 x