Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Fanúšikova športu

Datum: 19.10.2016

Nie som veľkým fanúšikom futbalu čo sa týka pozerania. Avšak veľmi rada si ho zahrám s dospelými aj s deťmi. Osobne radšej šport robím ako sa naň pozerám. Hľadala som niečo pre deti na záhradu a natrafila som na spoločnosť Quickplay. Neviem či ju poznáš. No rozhodne stojí za to minimálne pozrieť si ich ponuku na webe.

Bránky

Futbalové bránky, ktoré ponúkajú sú moderné tréningové pomôcky nielen pre domácnosti. Sú vhodné aj pre školy a športové oddiely. Majú nízku hmotnosť čo zaisťuje hráčom absolútnu bezpečnosť. A aj ich unikátny design poteší hráčov a možno do tímu pribudnú ďalší, len preto lebo sa im budú páčiť bránky a tréningové siete.

Už viac ako 7 rokov firma dodáva športové bránky na slovenský a český trh. Takže je pomerne dlho na trhu na to, aby vedeli čo robia. Mne sa ich sortiment veľmi páči, pretože mám synovca, ktorý hráva rád aj v škôlke futbal. Uvažujem nad tým kúpiť im bránky ako sponzorský darček. Aby sa mohli deti poriadne vybehať na dvore a boli pokojnejšie a kreatívnejšie, keď sú v triedach.

Spoločnosť Quickplay sa nestará len o futbalistov. Majú v ponuke aj hádzanárske bránky, ktoré sú rovnako vysokokvalitné. Dokonca ako som sa dočítala na ich webstránke a čo sa mi veľmi páčilo, je aplikácia eCOACH (e-kouč). Možno si povieš no jasné ďalšia hra na mobil. Nie nie je to tak.

Aplikácia na tréning

Je to profesionálna futbalová aplikácia pre odrazové siete z radu SPOT. Nájdeš tam 30 tréningových techník a drilov, ktoré tvoj tréning a kondičku posunú na vyššiu úroveň. Precvičíš si tak prihrávky, streľbu, kontrolu lopty a aj priame kopy. Tomu hovorím tréner do vrecka. Môžeš si ju nainštalovať aj na počítač alebo tablet. Záleží len na tebe ako sa ti to hodí viac.

Či už sa teda rozhodneš hrať len tak s kamarátmi na dvore, za panelákom alebo pri dome futbal. Mysli na to, že vždy sa máte kam posunúť a spoločnosť Quickplay ti v tom môže byť veľmi nápomocná. Netvrdím, že po tréningoch s aplikáciou budeš hneď Diego Maradona, no rozhodne si vieš užiť viac zábavy a športu.

Čítané: 3717 x