Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Júl 2024 |
meniny má Božena

Do práce na kolobežke? Jednoznačne áno!

Datum: 08.12.2019

Každý z nás si veľmi dobre uvedomuje, že pravidelný pohyb má blahodarné účinky pre naše zdravie, keďže ním nielen posilníme organizmus, ale tiež zhodíme nejaké to kilečko navyše, ktoré nás už trápi nejaký čas.

Pýtate sa, aká športová aktivita bude pre vás a vaše ratolesti najvhodnejšia?

Ekologický spôsob dopravy, ktorý si obľúbite aj vy

Jazda na kolobežke, a teda kolobežkovanie je ideálna športová aktivita pre všetkých, vďaka ktorej môžete spevniť svalstvo a zároveň žiadnym spôsobom nezaťažiť kĺby. V porovnaní s bicyklovaním môžete vďaka kolobežka zapojiť omnoho viacej svalových skupín, no zároveň si aj uľahčiť jazdu, keďže ide o elektrokolobežku, ktorá sa vyznačuje ergonomickým tvarom, nadpriemernými technickými parametrami a nadčasovým dizajnom, ktorý vás zaujme už od prvého momentu. Výkon 250W postačuje na komfortný transport a dokonca zvládne aj jemné stúpanie. Cestu do práce si môžete „ozvláštniť“ a auto nechať zaparkované pred domom. Veď kolobežky sú skvelým dopravným prostriedkom, tak prečo im nedať šancu, no nie?

Neprekonateľné výhody kolobežiek

Pýtate sa, prečo sú elektrokolobežky v súčasnosti tak obľúbené? Vyznačujú sa efektívnym brzdiacim účinkom, ktorý využíva kotúčovú brzdu na zadnom kolese a pri brzdení sa predné koleso pripája rekuperačným módom. Vďaka praktickým rozmerom a nízkej váhe ide o šikovného pomocníka, ktorý vás bude sprevádzať nielen cestou do práce, ale kamkoľvek, kde sa vyberiete. Že chcete ísť s rodinou na výlet do Tatier? Túžite po aktívnom víkende s priateľmi uprostred hôr? Alebo máte chuť odpočinúť si od každodenných starostí a vyraziť si trebárs do miestneho parku? Vďaka elektrokolobežke môžete! Tak čo poviete, bude kolobežka súčasťou aj vašej výbavy na blížiace sa a dlho očakávané teplejšie dni?

Čítané: 3450 x