Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Parkour tábor pre deti

Datum: 11.12.2019

Chcete si dopriať trochu voľna počas školských prázdnin? Chcete aby vaše deti zažili jedinečné zážitky a nadobudli spomienky na celý život?

 

Potom je pre vás ideálnou voľbou detský parkour tábor. Je to miesto, kde si deti oddýchnu, zašportujú a naučia sa novým schopnostiam.

 

Čo to vlastne je parkour?

Zmyslom tejto disciplíny je plynulé a bezpečné prekonávanie prekážok v priestore. Medzi prekážky zaraďujeme kamene, konáre, betónové steny, alebo zábradlia.
Výhodou tohto športu je, že ho môžete vykonávať naozaj kdekoľvek a kedykoľvek, bez akéhokoľvek špeciálneho vybavenia či pomôcok.
Nakoľko parkour nie je iba fyzická aktivita, vaše deti sa naučia rozhodovať a nadobudnú sebavedomie v živote.

 

Deti a voľnočasové aktivity

Ak sa vaše dieťa rozhodne, že by chcelo rozumne investovať svoj voľný čas, krúžky a tábory sú jednou z najlepších možností. Vaše ratolesti sa učia rozvíjať telo i ducha a nadväzujú priateľstvá s deťmi, s rovnakými záujmami. Aktivity taktiež učia zodpovednosti a dochvíľnosti.

Prečo Zohir camp

Tento detský tábor ponúka množstvo zaujímavých aktivít a špičkových trénerov ako dozor. Vaše dieťa sa naučí základné techniky parkouru, naučí sa aktívne relaxovať či regenerovať myseľ a telo po vykonávaní aktivity.

Čaká naň aj skvelá hra Urban Ninja, kde získa schopnosti mladého ninju.

K dispozícii bude aj parkour shop, kde si môže vybrať kvalitné oblečenie, vytvorené na pohodlné cvičenie parkouru.

Rozhodnite sa správne a doprajte deťom skúsenosť, ktorú nezískajú nikde inde.

Kde a kedy sa bude camp konať?

Máte na výber hneď s niekoľko lokalít,  napríklad parkour Banská Bystrica je jedným z obľúbených miest a ponúka množstvo miest, ideálnych na výkon parkouru.

V ponuke je aj Jelenica (pri Nitre) či Tatranská Lomnica.

Taktiež je pre vás pripravených hneď niekoľko turnusov, aby sa mohol zúčastniť každý, kto chce vyskúšať tento krásny šport.

 

Dosť bolo počítačových hier či sledovania televízie, je čas zažiť niečo nové a zabaviť sa v prírode!

Čítané: 3066 x