Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Ekologické a trendové elektrobicykle

Datum: 16.07.2020

Preplnené cesty plné automobilov nás nútia čoraz častejšie voliť nové spôsoby dopravy. Do popredia sa hlavne v mestách dostávajú elektrokolobežky a elektrobicykle. Dopravia vás bezpečne, bez námahy, bez státia v kolónach a bez straty času kamkoľvek.

Elektrobicykel do každého terénu

Elektrobicykel je vlastne klasickým bicyklom, ktorý má navyše malý elektromotor. Vďaka tomu ho môžete využívať bez alebo aj s motorom. Problémom pre vás už nikdy nebude ťažší terén a ani dlhšie trasy. Elektrobicykle si vyžadujú vyššiu investíciu ako klasika, ale táto investícia sa vám iste vyplatí. Kúpou mestského elektrobicykla získate plnohodnotný dopravný prostriedok, ktorý vás prepraví rýchlo do práce a s jeho parkovaním nebudete mať najmenšie problémy. Ak si zvolíte trekingový alebo horský typ elektrobicykla, môžete tráviť voľný čas jazdou v zvlnenom či lesnom teréne. Sami sebe sa stanete trénerom vďaka jednoduchému nastaveniu elektromotora. Dosiahnete tak optimálnu tepovú frekvenciu vhodnú pre spaľovanie tukov alebo budovanie kondície.

Elektrobicykel pre potešenie z jazdy

Cyklistika je obľúbeným športom, ktorému sa dá venovať počas celého roka. Ak vám počasie predsa len nedovolí výjazd do prírody, riešením je stacionárny bicykel. Vďaka nemu nikdy neprídete o váš pravidelný tréning. Nevlastníte elektrobicykel a chystáte sa ho práve kúpiť? Zamerajte sa pri výbere hlavne na jeho motor. Najväčší komfort jazdy vám poskytne bicykel s motorom umiesteným v strede konštrukcie. V prípade, že sa chystáte jazdiť na elektrobicykli len v meste a kúpite si mestský typ, motor sa bude nachádzať v zadnej časti. Takýmto spôsobom je dosiahnuté lepšie dobíjanie motora. Dôležitý je samozrejme aj výkon motora. Najvyšší výkon motorov na elektrobicykloch je 250 W. Vyšší výkon nie je možný kvôli legislatíve pre prevádzku na pozemných komunikáciách. Motory s vyšším výkonom majú dlhšiu životnosť. Myslite aj na režim podpory, ktorý by mal mať aspoň 4 stupne pre plynulejšiu reguláciu výpomoci. Možno sa vám zdá, že si neviete s výberom správneho bicykla poradiť. Skúste sa obrátiť na on-line poradcov internetového obchodu inSPORTline. Na webových stránkach inSPORTline nájdete širokú ponuku elektrobicyklov za bezkonkurenčné ceny.

Čítané: 3592 x