Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Smart hodinky vám zmenia život k lepšiemu: Čo všetko dokážu?

Datum: 22.06.2021

Najväčšou výhodou inteligentných hodiniek je, že takmer cez všetky môžete komunikovať a prezradia vám tiež mnoho cenných informácií o vašom životnom štýle. Stačí ich iba spárovať s vaším telefónom!

Smart hodinky

Do niektorých smart hodiniek môžete vložiť SIM kartu a používať ich ako klasický mobil. Hodinky tiež môžete prepojiť cez Bluetooth, kvalita reproduktorov a mikrofónu je na vysokej úrovni, preto sa nemusíte báť, že by ste zle počuli druhú stranu alebo ona vás. Túto funkciu najviac využijete pri ceste v aute, keď sa jednoducho pozriete na inteligentné hodinky, odhalíte volajúceho, a nič vám viac nebráni v komunikácii. Ďalšou výhodou je, že so smart hodinkami môžete prijímať notifikácie SMS, prečítať si ich a v niektorých prípadoch aj odpisovať. To však nie je všetko.

Smart hodinky s aplikáciami pre váš maximálny komfort

Inteligentné kúsky s možnosťou pridania SIM karty, funkciami GPS a Bluetooth, patria k tým najobľúbenejším na trhu. Dôvod? Ponúkajú množstvo užitočných funkcií ako telefonovanie, sledovanie športových výkonov či meranie telesných funkcií - tep, krvný tlak, spálené kalórie či záznam o vonkajších podmienkach ako meranie vzdialeností, tlaku vzduchu a mnohé iné.  Samozrejme nechýba ani možnosť hrania hier, smart hodinky s GPS sa vám rozhodne budú hodiť na cestách a dokonca poslúžia aj ako kompas, čo oceníte najmä pri outdoorových aktivitách v nedostupnom teréne, či orientačnom behu na presné určenie polohy, hľadaní záchytných bodov alebo dokonca aj pri obĺúbenom geocaching-u.

Už vám nikdy nič neujde

Ako je to možné? Ďalšou veľkou výhodou smart hodiniek je upozornenie na notifikácie. Každé inteligentné hodinky vás upozornia na zmeškaný hovor, SMS, správy z aplikácií ako Facebook Messenger, WhatsApp, Viber či  upozornenie na e-mail a veľa ďalších aplikácií. Väčšina inteligentných hodiniek ponúka aj tichý režim alebo režim vibrovania, takže všetky upozornenia dostávate v maximálne diskrétnom režime. Ak radi beháte, oceníte určite funkciu krokomeru, ktorá zaznamená váš počet krokov, prejdenú vzdialenosť v kilometroch, čas a veľa ďalších aspektov. Niektoré smart hodinky majú aj senzor srdcového tepu, mapujú vám tepovú frekvenciu. Tiež vďaka nim jednoducho nájdete stratený telefón, môžete si na nich prehrávať aj hudbu alebo ich využívať na inteligentné ovládanie telefónu.  Tak čo, ste pripravení si jedny zadovážiť a zefektívniť vaše aktivity a využívanie vášho voľného času maximum?

 

Čítané: 2654 x