Rozšírené hľadanie
Piatok 29. Marec 2024 |
meniny má Miroslav

Poďme si zabehať!

Datum: 07.10.2021

Zdravý životný štýl je dnes v móde. Každý z nás by mal dbať o svoje zdravie a to najmä pohybom. Keď človek podáva fyzický výkon, prospieva tým nie len svojmu zdraviu, ale aj dobrému pocitu zo seba. Pri behu sa môžete uvoľniť a zároveň nabudiť všetky vaše bunky šťastia.

Nejde o to, za aký čas alebo ktorí v poradí dobehnete. Ide o vás a ten dobrý pocit, ktorý vo vás športovanie vo všeobecnosti vyvoláva.

Beh sám o sebe je individuálnym športom. Behať môžete v rámci tréningu alebo len tak pre radosť. Môžete aj pred niekým utekať, ale v tom prípade je potrebná dobrá kondička. A práve tú by ste mohli trénovať aj každý deň. Ako na to?

Vyhnite sa výhovorkám

Prvý bod pri športe je výdrž. Ani nie tá fyzická, ako tá motivačná. Nemusíte hneď zabehnúť maratón, ide o malé úseky v čo najčastejšom intervale. Ľudia sa radi vyhovárajú, najprv si povedia, že dnes pôjdu určite behať. Potom im do toho niečo príde a je po športovaní. Nenechajte sa odradiť zlým počasím a už vôbec nie vlastnou lenivosťou. Čo ak pre vás existuje riešenie, aj keď vonku práve prší alebo ak sa vám nechce ísť von medzi iných ľudí?

Na jednom mieste

Ak ste už pre beh jednoznačne rozhodnutí, ale stále ste napríklad nenašli miesto, kde by sa vám páčilo chodiť si zabehať, môžete to skúsiť inak. Môžete behať na mieste. Pripadá vám to divné? Samozrejme nemyslíme tým na mieste ako takom, ale na bežiacom páse, ktorý si môžete umiestniť na akékoľvek miesto u vás doma. Bežecký pás sleduje vašu rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, čas a mnohé ďalšie parametre. Bežecké pásy na doma nájdete na eshope trisport.sk, kde môžete vyberať najspoľahlivejšieho parťáka pre vaše športovanie. Ak vás nebaví chodiť vonku alebo sa bojíte premenlivého počasia, je to pre vás jednoduché riešenie. Bežte u seba doma a uvidíte ako ďaleko sa vo svojej kondičke dostanente.

Čítané: 2145 x