Rozšírené hľadanie
Štvrtok 28. Marec 2024 |
meniny má Soňa

Pohodlné športové legíny pre deti

Datum: 22.07.2022

Pri dopĺňaní detského šatníka hľadáme riešenia, v ktorých sa snúbi pohodlie nosenia s najmódnejším štýlom. Týmto požiadavkám ideálne vyhovujú športové legíny pre deti, ktoré sú výborné tak na každodenné aktivity, ako aj pri rodinnom oddychu v pohodlí domova. Kde nájsť tie najmódnejšie? Ako ich kombinovať pri každodennom nosení? Prezradíme Vám.

Pohodlné športové legíny pre deti

Pri dopĺňaní detského šatníka hľadáme riešenia, v ktorých sa snúbi pohodlie nosenia s najmódnejším štýlom. Týmto požiadavkám ideálne vyhovujú športové legíny pre deti, ktoré sú výborné tak na každodenné aktivity, ako aj pri rodinnom oddychu v pohodlí domova. Kde nájsť tie najmódnejšie? Ako ich kombinovať pri každodennom nosení? Prezradíme Vám.

Pohodlné športové legíny pre deti - must have pre aktívne deti a puberťákov

Deti majú nevyčerpateľné zásoby energie a pri každodennom hraní sa s rovesníkmi, v škole aj v škôlke potrebujú pohodlné oblečenie, v ktorom sa cítia slobodne. Ak chceme dbať o ich pohodlie, najlepšie bude staviť na športový odev vyrobený z mäkkých látok, príjemných na dotyk a zároveň priedušných. Okrem mikín, teplákov a pohodlných tričiek sú v šatníku našich najmladších potrebné aj legíny. Pohodlné, telu sa prispôsobujúce legíny to zvládnu na jednotku nielen pri bežnom nosení, ale aj počas obľúbených detských činností: na prechádzkach, cyklovýletoch, na kolieskových korčuliach či počas hry na čerstvom vzduchu. Športové dievčenské legíny sú tiež ideálnym základom pre každodenné štylizácie.

Pohodlné štylizácie s detskými legínmi: do školy, do škôlky, na tréning, na bežné nosenie

Dobre zvolené detské športové legíny budú výborné v kombinácii s väčšou dievčenskou mikinou s kapucňou alebo aj bez nej. Dievčatá ich môžu nosiť k športovým šatám, chlapci k módnym oversize tričkám. V štylizáciách s legínmi sa výborne ukážu každé športové topánky - od tenisiek po módne tramky. Štýl ešte zdôraznia doplnky inšpirované športovými trendmi - šiltovka, ľadinka či štýlový plecniak.

Ako vybrať najlepšie športové legíny pre dieťa?

A ako vybrať najpohodlnejšie športové legíny pre dieťa? Veľký význam má materiálové zloženie. Na bežné nosenie budú najpohodlnejšie bavlnené legíny alebo legíny z teplákoviny. Takéto modely znamenajú minimum ošúchaných miest, sú priedušné a príjemné pre jemnú detskú pokožku. Pre aktívne deti a tínedžerov sú zas vhodné športové legíny z funkčných tkanín, ktoré poskytujú voľné prúdenie vzduchu, ale tiež rýchlo schnú a odvádzajú pot. Takéto modely budú nevyhnutným prvkom šatníka malého športovca! Medzi najmódnejšie športové legíny pre deti aktuálne patria aj bike šortky. Takáto móda je ideálna na leto: počas dlhých ciest, na bicykel či pri hre na čerstvom vzduchu, a to aj počas mimoriadne horúcich dní.

Čítané: 2939 x