Rozšírené hľadanie
Nedeľa 28. Apríl 2024 |
meniny má Jarmila

Kde sledovať Wimbledon 2023 - TV prenos, online, live stream zadarmo!

Datum: 22.06.2023

Zaujíma vás, kde sledovať Wimbledon 2023? Pozrite si nižšie v článku prehľad všetkých dostupných možností, ako si pozrieť ďalší tenisový grandslam naživo v TV, online na internete alebo cez live stream v mobile zadarmo. 

Wimbledon 2023 naživo v TV 

Podobne ako aj ostatné grandslamy, tak môžete sledovať i Wimbledon 2023 naživo v TV na športových kanáloch Eurosport 1 a 2. Uvidíte tu už zápasy kvalifikácie, samozrejmosťou sú duely v hlavnej časti turnaja i tie najväčšie zápasy, ktorými vyvrcholí pavúk play-off. 

Športové stanice televízie Eurosport si môžete u nás naladiť u viacerých TV poskytovateľov, ako sú napríklad DIGI Slovakia či Slovak Telekom. 

Wimbledon 2023 online 

Pokiaľ nemáte možnosť sledovať tenis live v TV, môžete si pozrieť Wimbledon 2023 online a to na webe televízie Eurosport. Za poplatok si tu môžete pozrieť akýkoľvek zápas z tenisového grandslamu a to dokonca i zo záznamu. 

Táto služba má najväčšiu výhodu v tom, že tu nájdete oveľa viac zápasov, než je možné odvysielať na TV kanáloch. Zároveň si môžete vybrať tie, ktoré vás zaujímajú najviac. 

Predplatné tejto služby stojí na mesias 5,30 eur a využiť ju môžete online na svojom PC alebo jednoducho cez šikovnú aplikáciu vo svojom mobile či tablete. 

Wimbledon live stream v mobile 

Pokiaľ si chcete pozrieť Wimbledon live stream na svojom mobile, najlepšou možnosťou pre vás sú tak online TV stávkových kancelárií ako Fortuna, Tipsport či Niké. 

Tie vysielajú všetky zápasy z grandslamu a tak si stačí len vybrať. Zápasy tak môžete pozerať online aj cez ich prepracované aplikácie. 

Najväčšou výhodou je to, že tieto zápasy môžete sledovať takmer zadarmo. Stačí splniť jednoduché podmienky jednotlivých stávkových spoločností, medzi ktoré najčastejšie patrí registrácia a kladný zostatok na hernom účte v určitej výške. 

POZOR! Zákaz hrania hazardných hier osobám mladším ako 18 rokov. Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát. Nadmerné hranie prináša so sebou aj možné zdravotné riziká.

Čítané: 474 x