Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Chcete byť krásna a sebavedomá?

Datum: 20.02.2014

Ktorá z nás by na túto otázku odpovedala záporne?! Je to naša prirodzená snaha, ako upútať pozornosť, a to najmä u opačného pohlavia. Ak sa totiž považujeme za škaredé, pričom veľa krát je realita celkom iná, sme utiahnuté do seba a prinajhoršom nevychádzame z domu. To je však veľká škoda, občas totiž stačí aj minimum námahy a sme pre okolie atraktívne.

Ak teda o sebe nemáte vysokú mienku, vedzte, že skutočne škaredá žena možno ani neexistuje. To, že nemáme všetky dokonalú pleť, či postavu ešte neznamená, že sme menejcenné. Všetky máme svoje prednosti, len ich musíme vedieť využiť. 

Najdôležitejším znakom všetkých krásnych žien je sebavedomie. Nie prehnaná láska k sebe samej, ale sebavedomé vystupovanie, ktoré nie je vtieravé, no upúta na prvý pohľad. V tomto prípade nebudete potrebovať ani dokonalú pleť, či štíhlu postavu. Aj chlapom záleží najmä na tom, ako na nich pôsobíme. Niektorí vyhľadávajú cielene len vychudnuté umelé „krásavice“, no takí za našu priazeň ani nestoja.

Najdôležitejšie teda je, aby sme sa my cítili dobre v našom tele, všetko ostatné potom príde aj samo. Nenúťte sa teda do niečoho o čom nie ste presvedčená, vyskúšať to rozhodne môžete, avšak ak Vás to nepresvedčí, zabudnite na to.

Väčšina chlapov aj napriek všetkým predsudkom pozerá na oči a úsmev. Ak tie Vaše „perličky“ veľmi nežiaria, nechajte si vybieliť zuby. V prípade, že túžite po bohatej hrive, vyskúšajte clip in vlasy, viac zistíte tu. Alebo sa obávate zmeny účesu? Vyskúšajte štýlovú clip in ofinu a presvedčte sa.

 

 

Čítané: 1379 x