Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Prírodná detoxikačná kúra Neera®

Datum: 03.11.2010

Stav vnútorného prostredia je pre zdravé fungovanie nášho organizmu taký dôležitý, že sa naše telo neustále snaží udržať ho v čo najväčšej čistote. Preťaženiu odpadovými látkami je kvôli cirkulácii telesných tekutín vystavený celý organizmus. Preto sa ako príznaky vysokých hladín toxínov v tele môžu objaviť najrozličnejšie symptómy a lokálne poruchy.

Očistiť sa, zosilnieť a schudnúť!

   prírodná detoxikačná kúra Neera®

 

Stav vnútorného prostredia je pre zdravé fungovanie nášho organizmu taký dôležitý, že sa naše telo neustále snaží udržať ho v čo najväčšej čistote. Preťaženiu odpadovými látkami je kvôli cirkulácii telesných tekutín vystavený celý organizmus. Preto sa ako príznaky vysokých hladín toxínov v tele môžu objaviť najrozličnejšie symptómy a lokálne poruchy. Telo síce má vylučovacie mechanizmy, ktorými sa od týchto nánosov čistí, ale u väčšiny z nás tieto mechanizmy situáciu nezvládajú a toxíny sa v tele ukladajú. K tomu treba ešte pripočítať každodenný stres, ktorý na nás dolieha a zhoršuje náš zdravotný stav.

 

Detoxikácia prináša zotavenie celej tráviacej sústavy a vylučovacích orgánov, zbavuje organizmus odpadových látok a naštartuje jeho liečivé sily pre zlepšenie celkového zdravotného stavu. Je to tiež vynikajúca preventívna metóda, ktorá môže zabrániť prepuknutiu mnohých problémov.

 

Očista bez hladovania

 

Prírodná detoxikačná a revitalizačná kúra neera® je jednoduchá tekutá zmes, ktorá podporuje vlastný prirodzený očistný proces tela a napomáha tak odplaveniu toxínov a prirodzenému spaľovaniu tukov.

Počas tohto očistného programu nahrádzame pevnú stravu prírodným nápojom zo stromového sirupu Madal Bal, čerstvej citrónovej šťavy, vody a kayenského korenia. Tento nápoj nám počas kúry poskytuje výživu a stimuluje prirodzený prečisťujúci proces v našom tele. Neera® je tekutá strava – strava výživná a energizujúca. Telo je počas kúry zásobené nevyhnutnými živinami pre pohotovostné fungovanie, takže je jednoduché nejesť žiadnu pevnú stravu.

 

Prírodná detoxikácia hollywoodskych krások

Filmová hviezda a populárna speváčka Beyonce Knowles držala detoxikačnú kúru neera® pred svojím filmom „The Dreamgirls“. Madal Bal sirup sa preslávil, keď Beyonce hovorila o svojich výsledkoch do médií. „ Žila som na vode, cayenskom korení a javorovom Madal Bal sirupe 14 dní“, povedala, keď oznámila, že schudla cca 10 kg počas dvoch týždňov v rámci prípravy na svoj nový film.

 

Ako nápoj pôsobí

 

Kým o samotné vnútorné prečistenie a revitalizáciu sa stará telo samo, nápoj neera® hrá pri tomto procese úlohu nenahraditeľného pomocníka:

  • Dodáva výživu potrebnú pre zotrvanie organizmu v pohotovostnom režime, prispieva k obnoveniu biochemickej a minerálnej rovnováhy v tkanivách a bunkách a urýchľuje ich regeneráciu.
  • Vstrebáva sa priamo do krvného obehu a nezaťažuje teda tráviaci systém. Nápoj obsahuje veľmi malé množstvo bielkovín, čo prispieva k procesu odstraňovania odpadových látok.
  • Zaisťuje potrebné médium pre účinné odplavenie nečistôt z orga­nizmu. Kayenské korenie, urýchľujúce metabolizmus a obeh telesných tekutín, uľahčí proces vylúčenia škodlivín z tela.
  • Kyslosť citrónovej šťavy má v tele alkalizačný účinok a pôsobí ako prírodný „saponát“, ktorý rozpúšťa nadbytočné tuky a hlieny.
  • Životná sila prírodných zdravých lesov, obsiahnutá v Madal Bal prírodnom stromovom sirupe, posilňuje vlastné omladzujúce sily tela.

 

Dĺžka kúry

 

Náš vnútorný čistiaci mechanizmus je mimoriadne účinný, ale vyžaduje si čas a optimálne podmienky. Desať dní sa odporúča, aby prebehol celý proces uvoľnenia, odplavenia a vylúčenia nahromadených odpadových látok. Pre mnoho ľudí je však predstava desaťdennej kúry príliš náročná. Otestujte si detox v skrátenej verzii! Môžete si vyskúšať verziu Raz do týždňa, alebo Relax a odhodlať sa tak na plnú verziu.

Raz do týždňa:  Vyberte si ktorýkoľvek deň v týždni a v tento deň pite iba nápoj neera®. Vyskúšajte tento systém šesť týždňov alebo aj viac. Z dlhodobého pohľadu je to veľmi efektívny režim ako pre očistenie, tak aj pre dosiahnutie optimálnej váhy.

Relax: Nápojom neera®  nahraďte jedno jedlo denne. Tento spôsob predĺži prirodzenú dobu na očistu – noc, kedy sú ľadviny a pečeň najaktívnejšie. Ak to budete robiť celý mesiac, dosiahnete značného prečistenia a obvykle tiež stredne veľkého zníženia váhy.

Čítané: 795 x