Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Rýchly a diskrétny AIDS test

Datum: 20.02.2011

Chcete si byť istí, že ste neochoreli zákernou chorobou AIDS? Ako diskrétne zistiť, či ste sa náhodou nenakazili? Zo vzorku krvi môžete mať v ruke výsledok testu už za 60 sekúnd a pritom nemusíte navštíviť lekára! Screeningový test INSTI™ je schválený Ministerstvom zdravotníctva ČR, ide o kvalitatívny test in vitro pre presné zistenie protilátok proti vírusu HIV-1 z krvi prsta. Ponúkaný balíček obsahuje všetky testovacie komponenty a názorné pokyny, ako pri teste postupovať. Overená presnosť testu je 99,9 %. Test INSTI™ detekuje protilátky aj v rannom štádiu infekcie, čo opakovane potvrdili rozsiahle klinické skúšky.

Kde AIDS test kúpite? Vo vybraných lekárňach v Českej republike, alebo sa informujte u svojho praktického lekára. Akékoľvek dotazy môžete smerovať na e-mailovú adresu info@aidstest.cz.

Ako test funguje? Všetky potrebné pomôcky a chemické látky nájdete v zakúpenom balení AIDS testu. Odoberiete si krv z prsta pipetou a rozrieďte ju rozpúšťadlom z prvej fľaštičky. Všetky činidlá v testovacích fľaštičkách sú okamžite pripravené na použitie. Zriedenú vzorku krvi nalejte na membránovú jednotu a pridajte farebné činidlo s druhej fľaštičky. Nakoniec pridajte činidlo z tretej fľaštičky, ktoré zosvetlí farbu pozadia a zvýrazní testovací a kontrolný bod. Teraz počkajte 60 sekúnd a potom môžete odrátať výsledok. Jedna bodka – test je negatívny, dve bodky test vyšiel pozitívny. Ak sa na membránovej jednotke nezobrazila žiadna bodka, test je neplatný.

Mediálnymi tvárami kampane AIDS testu sú česká modelka Agáta Hanychová a známy sexuológ MUDr. Radim Uzel. „Je skvelé, že si každý môže zaobstarať INSTI test HIV a z nepatrného množstva krvi sa otestovať v súkromí. Je lepšie vedieť, ako na tom sme, ako ochorieť AIDS a navyše ohroziť svoje okolie!", hovorí MUDr. Uzel.

Čítané: 887 x