Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Injekčné kožné výplne vyrovnajú vrásky

Datum: 21.04.2011

S pribúdajúcimi rokmi dochádza k znižovaniu elasticity pleti. To má za následok rastúci počet vrások. S vekom vznikajú ďalšie a ďalšie vrásky na tvári, dekolte, ale aj na rukách. Prvé vrásky sa prehlbujú a stávajú sa výraznejšími. Vhodnými krémami je možné stratenú elasticitu pokožky vhodne dopĺňať, ale aj tak proces starnutia pleti úplne nezastavíme. Časom nastane situácia, kedy je potrebné vrásky odstrániť radikálnym spôsobom. Osvedčeným a veľmi efektným zákrokom sú „injekční kožní výplně“.

Počujete slovo injekcia a stávajú Vám vlasy na hlave? Vôbec sa nemusíte báť. Zákrok sa robí ambulantne, je časovo nenáročný a hlavne prakticky nebolestivý. Ultra tenkými ihličkami sa pod kožu aplikujú výplňové materiály, ktoré majú tú vlastnosť, že na seba viažu vodu. Tým injekčné kožné výplne vyrovnávajú vrásky aj drobné nedokonalosti pleti.

Účinnosť látok nie je trvalá, postupom času ich telo odbúrava a vstrebáva. Zákrok je teda nutné po šiestich mesiacoch až jednom roku opakovať, záleží od druhu pleti. „Injekční kožní výplně“ sa najčastejšie používajú na odstránenie nepríjemnej ryhy medzi nosom a perami a na korekciu hlbších vrások na čele, brade, krku a dekolte.

Čítané: 704 x