Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Lifting tváre je vhodný v zrelom veku

Datum: 26.04.2011

Každý organizmus starne. Najmä na tvári tento nezvratný proces neradi pozorujeme. Pokožka vekom stráca elasticitu a nepríjemne ochabuje. Prečo nevyužiť metódu, ktorá umožňuje proces starnutia pozastaviť?

Lifting je operatívny zákrok, ktorý spočíva vo vytiahnutí kože na tvári. Dnes je mnoho techník, ktoré umožňujú zlepšiť výzor tváre aj bez skalpela. Liftingové operácie sa vykonávajú v zrelom veku. Vo výnimočných prípadoch je možné lifting vykonať vo veku 30 - 40 rokov. Kožný sval sa napne a koža sa potom stáva pevnejšia a pružnejšia. Nadbytočná koža sa úplne odstráni. Samotný zákrok - lifting tváre - trvá niekoľko málo hodín. Vo väčšine prípadov je nutná jednodenná hospitalizácia.

Stehy sa z rán odstraňujú do 10 dní od vykonaného zákroku. Uzdravovanie je u pacientov individuálne, obvykle trvá niekoľko týždňov. Do mesiaca by mal opuch opadnúť. Ako každý operačný zákrok nesie aj lifting určité riziko komplikácií. Tie je možné pri včasnom odbornom zásahu efektívne riešiť. Ak uvažujete o liftingu, neváhajte kontaktovať niektoré z odborných pracovísk, určite Vám podrobne vysvetlia celý priebeh operácie aj následnej rekonvalescencie.

Čítané: 708 x