Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

Lipolýza vyčaruje vysnenú postavu

Datum: 27.04.2011

Cvičíte? Stravujete sa zdravo? Vaše tukové vankúšiky sú stále na svojom mieste? Nič nezaberá? Injekčná lipolýza Vaše kontúry upraví presne, rýchlo a efektívne. Procedúra spočíva v tom, že sa ultra tenkými ihlami aplikuje špeciálna látka priamo do postihnutých oblastí. Tá tukové vankúše doslova rozpustí.

Je potrebné upozorniť, že lipolýza nezredukuje hmotnosť, ale je určená na zmenu kontúr tela. Ide o odstránenie nežiadúcich tukových vankúšov, ktorých sa klient nemôže zbaviť cvičením ani diétami. Optimálne sú 2 - 4 ošetrenia s odstupom 6 - 8 týždňov. Týmto spôsobom sa dá efektívne ošetriť podbradok, krk, stehná, boky, paže a brucho. Lipolýza sa vykonáva ambulantne a bez anestézie. Po aplikácii injekcií nie je potrebné nosiť elastické prádlo, ako pri klasickej lyposikcii.

Efekt zákroku je dlhodobý. Tuk je v tele odbúravaný prirodzenou cestou a ak zásadným spôsobom nezmeníte svoju váhu, tuk sa na aplikovaných miestach znovu neukladá. Pretože tuk z tela ubúda postupne, zachováva si pokožka svoju pevnosť a elasticitu. Medzi jednotlivými ošetreniami má možnosť sa postupne stiahnuť a prispôsobiť. Injekčná lipolýza má aj ďalšie využitie, predovšetkým pri odstraňovaní celulitídy a lipómov.

Čítané: 757 x