Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Modelácia pier kyselinou hylaurónovou

Datum: 03.05.2011

Sú ženy, ktoré na sebe vidia všetky drobné nedokonalosti a nikdy nie sú so svojím vzhľadom spokojné. Pravidelne navštevujú kozmetické kliniky, kde zaplatia tisícky eur na neustále vylepšovanie kontúr svojej tváre. To je však extrém, ktorý postihuje skôr mediálne hviezdy, ako obyčajných ľudí. Ak však roky trpíte niektorým komplexom ako je príliš veľký nos, vačky pod očami či príliš úzke pery, potom jeden jediný kozmetický zákrok môže s Vašou tvárou aj sebavedomím urobiť ozajstné zázraky.Modelace rtů“ patrí práve medzi zákroky, ktoré sú menej náročné a pritom veľmi efektívne.

Vaše pery môžu byť po jednom sedení plné a pritom prirodzene krásne. Modelácia pier pomocou kyseliny hylaurónovej je veľmi šetrná metóda. Kyselina hyaluronová je prírodná látka, ktorá má silnú schopnosť viazať vodu, čím dodáva pokožke objem a pružnosť. Predstavuje absolútnu špičku medzi výplňovými materiálmi. Pretože sa prirodzene vstrebáva do tela, je nutné zákrok po niekoľkých mesiacoch zopakovať.

Výplne sa aplikujú tenkou ihlou do kože. „Modelace rtů“ je mierne bolestivá, preto sa najprv používajú znecitlivujúce krémy. Efekt výplne je patrný ihneď po aplikácii. Niekedy bývajú v mieste aplikácie viditeľné stopy po vpichu ihly a začervenaniu, ktoré do niekoľkých dní zmizne. Výsledkom sú pery bez umelého vzhľadu, ktoré pôsobia veľmi esteticky a prirodzene.

Čítané: 741 x