Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zväčšenie pier podľa Vašich predstáv

Datum: 12.05.2011

Príliš úzke a nevýrazné pery. To je problém, ktorý trápi mnohé ženy už od puberty. Tento drobný kozmetický nedostatok je možné ľahko napraviť. „Zvětšení rtů“ predstavuje banálny kozmetický zákrok, vďaka ktorému môžete mať pery ako modelky z najlepších módnych časopisov.

Zväčšenie pier pomocou injekčných kožných výplní je dnes bežný a veľmi žiadaný zákrok. Ako výplňový materiál sa volí buď vlastný tuk, alebo iná látka gélového charakteru. V obidvoch prípadoch ide o takmer bezbolestný zákrok sprevádzaný iba menším opuchom a modrinami.

V prípade injekcie s vlastným tukom rátajte s krátkodobou rekonvalescenciou. Aplikovaný vlastný tuk zostáva dlhodobo na svojom mieste, nevstrebáva sa a preto nie je potrebné procedúru viackrát opakovať. Znižuje sa riziko infekcie a aj riziko zatvrdnutia výplňového materiálu.

Zvětšení rtů“ pomocou výplňových materiálov na základe kyseliny hyalurónovej sa zvýraznia kontúry tváre, pričom sa jemne vyhladia vejárovité vrásky okolo úst. Aplikácia je rýchla, preparát sa injekčne aplikuje priamo do pokožky, alebo do pier. Zákrok trvá len niekoľko minút. Výsledok je pozorovateľný okamžite. Efekt zákroku závisí od použitého výplňového materiálu. Krátkodobý efekt, asi pol roka, je možné dosiahnuť látkami Teosyal Kiss, JuvédermUltra, Fortélis či Phormae Plus. Kvalitná výplň Remake má účinnosť až dva roky.

Čítané: 953 x