Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Odhaľte krásne stehná

Datum: 18.05.2011

Leto sa hlási, teploty každým dňom stúpajú. Odkladáme dlhé nohavice, hľadáme odložené krátke sukne a kraťasy. Pomaly odhaľujeme naše nohy až po „stehna“. Ste dobre pripravení odhaliť celému svetu Vaše nohy? Postavte sa pred zrkadlo a pozorne ich preskúmajte od prstov až po stehná. Neobjavili ste žiadne vady na kráse? Tak to si môžete gratulovať. Bez problémov si môžete obliecť svoju minisukňu a vyraziť von.

Objavili ste chybičky na kráse? To nič, väčšina žien je so svojimi stehnami nespokojná. Jedna ich má príliš tenké, druhá má ochabnuté svalstvo, tretia so silnou celulitídou, štvrtá obalené tukom, piata... Ak ste na svoje nohy cez zimu trochu pozabudli, je najvyšší čas s tým niečo urobiť.

Najprv skúste trochu pozmeniť životosprávu. Jedzte tri až päť krát denne, nekonzumujte jedlo neskoro večer a vylúčte všetko mastné, tučné a sladké. Naopak, na pitnom režime rozhodne nešetrite. Po každom kúpeli pokožku na stehnách vymasírujte telovým krémom, alebo použite špeciálny anticelulitídový prípravok. Najdôležitejší je dostatok pohybu a pravidelné cvičenie, ktorým dostatočne posilníte stehná.

Rýchlym a efektným riešením je návšteva niektorej špecilazovanej kliniky, kde Vám „stehnavytvarujú pomocou liposukcie, alebo najmodernejšou metódou na odstránenie tuku - kryolypolýzou.

Čítané: 755 x