Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Krásne a pevné prsia do topu

Datum: 26.05.2011

Ktorá žena by nechcela mať krásne a pevné prsia? Určite každá. Ale nie každá sa o to aktívne snaží. Sú také, ku ktorý bola príroda veľmi prívetivá a nadelila im „pevná prsa“. Takéto ženy sa nemusia zaťažovať cvičením ani hľadať špeciálne krémy v lekárňach či na internete. Stačí im iba vhodná podprsenka a môžu si na seba obliecť prakticky čokoľvek. Ich dekolt a prsia budú vyzerať vždy skvelo.

Čo majú ale robiť tie, ktoré také šťastie nemajú? Vek, dojčenie a zemská gravitácia postupne urobia s tvarom pŕs svoje. Postupom času pevné prsia skrátka ochabujú. Dobrá správa je, že sa dá tento stav úspešne oddialiť. Nemôžeme ale len tak sedieť pre televízorom a čakať na zázrak. Určite je potrebné sa aktívne zapojiť. Pohyb a pravidelné posilňovanie prsných svalov dokáže zázraky. V tomto prípade lenivosť a nepravidelnosť sa rozhodne nevypláca. Po športe svoje prsia prekrvte studenou sprchou a nakrémujte telovým mliekom.

Stojte vždy rovno, vypnite hruď aj prsia. Tento malý trik spôsobí, že Vaše prsia budú vyzerať väčšie a pevnejšie. Neveríte, skúste to! Vaše sebavedomie vzrastie a uľavíte aj preťaženým chrbtovým svalom. Ak sa vyhovárate na nedostatok času, potom aspoň raz mesačne zaraďte do svojho pracovného programu návštevu skrášľovacieho centra. Tu niektorým zo špeciálnych prístrojov podporia elasticitu pokožky na prsiach.

Ak budete vytrvalá a pridáte do stravy sóju, celozrnnú múku a ľanové semienka, budete mať po niekoľkých mesiacoch opäť „pevná prsa“.

Čítané: 889 x