Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Pobyt v cudzine? Uzatvorte si výhodné cestovné poistenie!

Datum: 05.09.2011

Cestovné poistenie za pár sekúnd! 

Cestovanie, či už po ďalekých a neznámych krajinách, ako aj po domácej pôde, je vždy úchvatným relaxom a zábavou. Spoznávanie nových kultúr, skúšanie nových vecí a ochutnávanie cudzokrajných jedál je vždy lákavé. Myslite však dopredu a zabezpečte sa ešte pred tým, než vaša úžasná cesta začne! Uzatvorte si cestovné poistenie a vychutnávajte si voľné dni naplno a neobmedzene!

Cestovné poistenie si môžete vypočítať na portáli www.cestovné-poistenie.com cez online kalkulačku. Vďaka tomuto online nástroju je možný nielen rýchly výpočet ceny poistenia, ale aj porovnanie jednotlivých poistných produktov. Záujemca o cestovné poistenie tak má možnosť vybrať si taký produkt, ktorý sa mu zdá z hľadiska ceny aj poistného krytia najvhodnejší a najvýhodnejší.

Cestovné poistenie môže zahŕňať:

-         poistenie liečebných nákladov

-         úrazové poistenie

-         poistenie batožiny

-         poistenie zodpovednosti za škodu

-         poistenie stornovacích poplatkov

-         asistenčné služby

Zastúpenie jednotlivých typov poistenia si však volí klient sám, čím si stanovuje aj konečnú cenu cestovného poistenia. U nás si môžete cestovné poistenie vypočítať, v priebehu niekoľkých sekúnd porovnať a tiež uzatvoriť online cez vami vybranú poisťovňu. Cestovné poistenie online je tou najrýchlejšou a najpohodlnejšou alternatívou ako si zabezpečiť pokojnú dovolenku. 

Čítané: 918 x