Rozšírené hľadanie
Sobota 27. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslav

posolstvo zdravia z Nového Zélandu

Datum: 12.06.2010

Z rajských ostrovov Nového Zélandu k vám prichádzajú horúce novinky v podobe prírodných doplnkov pre zdravší a spokojnejší život. Exkluzívne produkty Pro-Life sú vyrábané z prvotriednych kvalitných surovín získaných šetrným pestovaním a zberom v krásnej prírode Nového Zélandu.

Pro-Life poskytuje najvyššiu možnú kvalitu a čistotu produktov pre vaše zdravie za mimoriadne príjemné ceny.

Doplnky výživy pokryjú aj najnáročnejšie potreby a požiadavky vášho organizmu. Ak trpíte stresom či poruchami spánku, potrebujete si udržať štíhlu líniu, očistiť svoj organizmus od škodlivín alebo iba dodať svojmu organizmu potrebné zložky pre pevné zdravie a spokojný život, Pro-Life je to, čo hľadáte.

 

Komplexná formula Daily women v sebe skrýva široké spektrum vitamínov, minerálov a stopových prvkov pre každodenné pokrytie fyziologických potrieb dnešnej modernej ženy. Svojím zložením pomáha zvládať každodennú záťaž. Vyživuje vlasy a pokožku, reguluje proces trávenia a má výrazné antioxidačné a revitalizujúce účinky, ktoré významne odďaľujú proces starnutia. Priaznivo pôsobí pri známkach únavy a psychického vypätia, podporuje kardiovaskulárny a nervový systém, čím vnáša do vašich dní energiu, dobrú náladu a kvalitnejší spánok.

Súčasťou Daily women sú aj samostatné kapsule Essential Omega, ktoré sú cenným zdrojom Omegy 3, 6 a 9 nenasýtených mastných kyselín. Tie sú základným zdrojom pre látky tvoriace štruktúru bunkových membrán, čím sa stávajú dôležitým prvkom pre zdravú výživu tela a pre podporu dobrého zdravotného stavu každej ženy.

 

Pre získanie a udržanie štíhlej línie odporúčame skvelého pomocníka v podobe produktu Body shape s výťažkom z garcínie. Vyvážené a starostlivo vyberané zloženie pozostávajúce z tých najkvalitnejších bylín a výťažkov výrazne napomáha ku kontrole vašej telesnej hmotnosti. Body shape znižuje chuť do jedla, dodáva vášmu telu dôležité živiny i minerály a podporuje spaľovanie prebytočných tukov aj škodlivín.

Prípravok nespôsobuje žiadne vedľajšie účinky pri chudnutí ako sú nervozita, zrýchlený tep či nespavosť.

 

Málokto z nás sa v dnešnej uponáhľanej dobe netrápi stresom a nekvalitným spánkom. Dokonalé uvoľnenie a pokojný spánok vám so sebou prináša ďalší z rady doplnkov Pro-life. Sleepeez je špeciálne vytvorená kombinácia bylín a dôležitých prvkov, ktoré významne podporujú nervový a kardiovaskulárny systém. Vďaka tomu blahodárne pôsobí proti poruche spánku spôsobenej stresom a nervovou nestabilitou. Už dva týždne užívania tohto čisto prírodného doplnku prinášajú pokojný, vyrovnaný a kvalitný spánok. Sleepeez výrazne redukuje rannú ospalosť a dodá vám pocit čerstvosti.

 

Super Açai (čítaj Super asáj) je poklad Amazonských dažďových pralesov. Açai rastúce na palmách Euterpe oleracea je u domorodých obyvateľov základnou zložkou potravy a má v sebe nesmiernu silu. Za posledné desaťročie sa toto ovocie stalo veľmi populárnym v pobrežných mestách Brazílie. Slúži tiež na podporu imunitného systému a liečenie ochorení vrátane infekcií a hnačky. Pre jeho bohatosť na aminokyseliny, detoxikačné a energizujúce vlastnosti je veľmi obľúbený u fitnes nadšencov. Odborníci poukazujú tiež na jeho kladné účinky v stabilizácii krvného tlaku.

 

Viac o rozširujúcej sa ponuke vám prezradíme na internetovej stránke www.etani.sk, kde si zároveň môžete vami vybrané produkty objednať.

 

Vychutnajte tajomnú silu prírody a doprajte si plnohodnotný zdravý život plný energie, radosti a spokojnosti.

 

Viac informácií nájdete na www.etani.sk

Čítané: 690 x