Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Firemné akcie Vám urobíme na kľúč

Datum: 06.01.2011

Chystáte pripraviť veľkú firemnú akciu pre Vašich zamestnancov? Chcete poveriť svoju asistentku touto neľahkou úlohou? Nerobte to! Úspešné zvládnutie takejto akcie potrebuje bohaté skúsenosti, perfektnú prípravu aj bezprostredné riadenie podujatia v deň konania. Naša profesionálna firma Vám urobí „firemní akce“ tak hovoriac na kľúč. Zadáte nám iba termín akcie, Vaše požiadavky a my sa o všetko postaráme.

Najprv Vám ponúkneme priestory, vhodné pre konkrétnu akciu. Pripravíme a rozošleme pozvánky, prípadne sa postaráme o PR a propagáciu celej akcie. Navrhneme menu aj celý kultúrny program. Zaistíme cateringové služby na najvyššej úrovni. Na firemné akcie dovezieme ozvučenie aj osvetlenie, prípadne ďalšiu potrebnú techniku. Predovšetkým sa postaráme o účinkujúcich a dostatočný počet hostesiek.

V samotný deň akcie dohliadneme na dodržiavanie schváleného itinerára. Pretože máme za sebou desiaty úspešných podujatí, vieme aj promptne vyriešiť nepredvídateľné udalosti, ktoré sa na každej akcii môžu ľahko vyskytnúť. Dohliadame na kvalitu ponúkaných jedál. Zamestnávame iba spoľahlivých ľudí, od ktorých požadujeme stopercentné pracovné nasadenie. Dbáme o to, aby každá nami organizovaná „firemní akce“, bola jedinečná, splnila všetky Vaše očakávania a súčasne priniesla niečo prekvapujúce.

Čítané: 3774 x