Rozšírené hľadanie
Streda 15. Máj 2024 |
meniny má Žofia

Svet extra hier a zábavy

Datum: 28.10.2010

Pozývame Vás do sveta hier a zábavy na extrahry.sk. Vyskúšajte tisícky hier, sú zadarmo a online, preto si ich môžete zahrať na ktoromkoľvek počítači. Ako prvé Vás privítajú 3D hry, ktoré Vás okamžite vtiahnu do reálneho sveta. Ak chcete mať zábavu na celý večer, vyberte si jednu z hier v kategórii adventúry. V kategórii akčné hry a bojové hry si svoje naj hry nájdu vyznávači akéhokoľvek vzrušenia. Pre dievčatá sú pripravené najrôznejšie hry na obliekanie a skrášľovanie bábiky Barbie v kategórii hry pre dievčatá. Aj pre chlapcov sú vyčlenené špeciálne kategórie hier. Hry pre chlapcov, akčné hry a športové hry sú určené predovšetkým im.

Iba naozaj silné povahy by mali hrať niektorú z hier v kategórii brutálne hry. Ak radi riskujete, obľubujete ruletu, Black Jack či poker, tak tá správna voľba pre Vás sú casino hry. Pre hráčov nad 18 rokov sú určené erotické hry. Sú srandovné, nahaté aj šteklivé zároveň. Hlavolamy a logické hry ocenia tí, ktorí radi rozmýšľajú, radi riešia záhady a neznášajú násilie v počítačových hrách. O Vaše ratolesti nemusíte mať obavy, pretože hry bez násilia a brutality s pekne vypracovanou grafikou sú špeciálne vytriedené v kategórii hry pre deti.

Chcete sa zabávať spolu s Vaším kamarátom? Tak siahnite po jednej z hier v sekcii hry pre dvoch. Aj niektoré pretekárske hry môžete hrať vo dvojici. Ste milovníkom kartových hier, ale nebaví Vás vysedávanie v zafajčených krčmách? Skúste hrať online kartové hry na Vašom počítači. Ste unavení z nezáživného štúdia matematiky? Zavrite učebnicu a odreagujte sa pri hrách v časti oddychové hry, alebo sa zasmejte pri kategórii srandovné hry. Postreh Vám otestujú postrehové hry a aj v kategórii skákacie hry sa bez rýchlej reakcie nezaobídete. Za pomoci počítača si môžete precvičiť stolné hry, potom šachovými partiami ohúrite celú rodinu. Strategické hry Vás premenia v akčného hrdinu, ktorý musí zachrániť svet. Na záver dňa si dajte jednu hru z kategórie streiľacie hry, uvoľní Vás od celodenného napätia a stresu.

Ešte ste nenašli tú pravú hru? Vyberte si niektorú z kategórie netreidené hry.

Čítané: 829 x