Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

DAIWA prezentovala novinky

Datum: 02.12.2011

Začiatkom novembra sa v maďarskom meste Siófok uskutočnila prezentácia noviniek DAIWA na novú sezónu 2012. Na tejto akcii sa okrem maďarských obchodníkov zúčastnili aj zástupcovia českých a slovenských rybárskych médií. V nasledujúcej reportáži vám ukážeme, čo všetko táto svetoznáme firma priniesla a čo pripravuje na budúci rok.

Prezentáciu otvoril Tristan Sigulla, obchodný manažér pre strednú, východnú Európu a Rusko. Privítal účastníkov a odovzdal slovo produktovému manažérovi pre navijaky, sympatickému Tyovi Hasegawowi. Navijaky Daiwa prešli veľkou zmenou. Spomeniem niekoľko nových technológií, ktorými sa inovatívna spoločnosť môže popýšiť.

 

Materiál ZAION: Karbónový materiál, ktorý vyniká svojou ľahkosťou a odolnosťou. Konštruujú sa z neho telá a rotory navijakov.

Air Rotor: Je zhotovený zo špeciálnej tvrdenej živice. Vďaka použitej technológii je až o 15% ľahší ako tradične vyrábané rotory.

Mag Sealed technológia: Unikátny systém, ktorý mechanickým častiam navijaka zabezpečuje odolnosť voči vode. Spočíva v špeciálnom oleji, ktorý je aktivovaný magnetmi, medzi ktorými je aplikovaný. Táto technológia je dôležitá najmä pre morský rybolov.

T-Wing System (TWS): Technológia použitá pri baitcastových navijakoch (multiplikátoroch).

V-Joint technológia: Spájanie jednotlivých častí prúta je vďaka tejto technológii úplne iné. Zabezpečuje ohýbanie v spoji.

AGS očká: Karbónové očká, ktoré sú oveľa ľahšie ako tradičné Fuji očká.

 

Ďalšia časť prezentácie bola venovaná príslušenstvu. Nástrahy, vlasce, tašky, prepravné a úložné boxy, oblečenie. Všetko prešlo veľmi pekným štýlovým a mladistvým prerodom.

 

DAIWA nenecháva nič na náhodu, svojim precíznym prístupom k vyvíjaniu a inovovaniu technológii presvedčila množstvo rybárov na celom svete.    

Čítané: 1900 x