Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Zimná sezóna je tu a vy si chcete zaobstarať kvalitnú snowboardovú výbavu?

Datum: 21.01.2010

Snowboard shop AR-SNOWBOARD-SHOP.SK je internetový obchod ponúkajúci obrovský výber snowboardového a freeskiingového vybavenia na internete za bezkonkurenčne najnižšie ceny. V snowboard shope AR-SNOWBOARD-SHOP.SK nájdete širokú ponuku snowboardov pre deti a dospelých, snowboardové sety, viazania, snowboardové topánky, oblečenie, lyže, palice a ďalšie vybavenie.

Chcem začať so snowboardovaním – čo mi odporúčate si kúpiť?

Jednoznačne je snowboardový set pre Vás tým pravým riešením!!! AR-SNOWBOARD-SHOP.SK ako 1. priekopník snowboardových setov prináša komplety pre začiatočníkov aj pokročilých za naozaj skvelé ceny. Jediné, s čím sa musíte trápiť, je výber dizajnu a správnej veľkosti - až 200 snowboardov v jednom sete vám to naozaj neuľahčí :).

Aké typy a značky snowboardov máte v ponuke?

Stovky freeridových aj freestylových snowboardov od známych snowboardových značiek SIMS, WESTIGE, 540, BURTON, NITRO, MATRIX, SABRINA, SCOTT nájdete len na AR-SNOWBOARD-SHOP.SK. Pre nadchádzajúcu zimnú sezónu Vám predstavíme nováčika medzi našimi snowboardami od značiek Lamar, LTD a Santa Cruiz!!!

A čo zimné oblečenie – to máte tiež v ponuke?

Pred prechladnutím aj v tých najväčších mrazoch Vás ochráni zimné oblečenie s kvalitných nepremokavých a zároveň dobre vzdušných materiálov. Ani tu nie je snowboard shop AR-SNOWBOARD-SHOP.SK pozadu. Farbičky rozžiarili našu kamennú predajňu aj internetový obchod. Pruhy, bodky aj iné neidentifikovateľné tvary na naozaj pestrofarebnej kolekcii zimného oblečenia od snowboardových značiek BURTON, NITRO, 686, NUGGET a ďalších. Skvelým doplnkom zároveň budú čiapky, kulichy a šilty značky WESTIGE. Najväčší sortiment snowboardového oblečenia za najnižšie ceny nájdete iba v našom snowboard shope AR-SNOWBOARD-SHOP.SK.

Robíte aj nejaké akcie na produkty? Máte kamennú predajňu?

Ako každú zimnú sezónu aj tento rok rozdáva AR-SNOWBOARD-SHOP.SK veľa darčekov!!! Neváhajte teda a navštívte náš snowboard shop AR-SNOWBOARD-SHOP.SK alebo kamennú predajňu AR SPORT SNOWBOARDS vo Vrchlabí (Horská 15, 543 02 Vrchlabí)!!!


Čítané: 1106 x