Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Ako zhodiť pár kíl

Datum: 09.07.2015

Visiace sadlo na bruchu, celulitída na stehnách, pribratá tvár. Toto všetko ste dokázali za zimné mesiace, avšak chcete tomu urobiť rázny koniec. Cez letné mesiace máte v pláne zbehnúť buď už na nejaké prírodné kúpalisko, alebo na mestské kúpalisko. Ale takto? S týmito kilami navyše? Musíte s tým niečo urobiť, musíte začať cvičiť. Kilá nepôjdu len tak sami od seba dole. Skúste im k tomu dopomôcť. Aké spôsoby navrhujeme? Čítajte ďalej.

Tabletky na chudnutie- správne riešenie?  

 

Či už v televízii alebo z rozprávania vašich kamarátok ste počuli o zázračných účinkoch tabletiek na chudnutie. Je to však tak, ako to reklamujú alebo píšu na obaloch? Nie všetky sú také geniálne ako tabletky na rýchle chudnutie z biome.sk. Akonáhle začnete užívať tieto tabletky od biome.sk, verte, že do mesiaca máte zaručené výsledky. Majú fantastický účinok. Odbúravajú váš tuk a urýchľujú spotrebu energie. Dokonca potláčajú chuť do jedla, takže sa nemusíte strachovať toho, že sa v noci zobudíte a budete mať chuť na kúsok prerastenej slaninky! S týmito tabletkami vám to nehrozí. Hrozí vám akurát tak pokojný spánok a myslím, že proti tomu nebudete vôbec protestovať.

Ak si však chcete dopomôcť k dokonalej postave aj pravidelným cvičením, je na čase si zaobstarať aj nejaké pomôcky na cvičenie. Nebudete predsa dvíhať kuchynský stôl preto, aby ste si spevnili svalovú hmotu na rukách!

 

Čím si spevníte telo? 

 

Ak si máte chuť spevniť telo alebo si to vaše telo doslova žiada, skúste si na stenu pripevniť viacúčelovú hrazdu, ktorá vám dopomôže k odohnatiu tukových vankúšikov usadených na vašom tele. Akonáhle zbadajú, že si ju montujete aj sami ujdú! Tukové vankúšiky veru nie sú dobrí kamaráti s hrazdou! A ani s činkami!

 

Činky postrach tukov

 

Veru aj činky sa nekamarátia s tukovou hmotou. Stačí, keď si zaobstaráte z fitness-sport.sk pevné činky, ktoré dokážu bojovať proti tukom na vašich rukách. Potom máte vyhraté a na vašich rukách znenazdajky naskočia svaly! Paráda! To bude pohľad! Len do toho, výsledok sa onedlho dostaví!

Čítané: 3953 x