Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

Športové hry nevedú k trvalej invalidite

Datum: 21.12.2010

Športom k trvalej invalidite! Tak to sa Vám pri hraní hier zo sekcie „sportovní hry“ nikdy nemôže stať. Športovať môžete, čo hrdlo ráči, ale opotrebenie kĺbov rozhodne nehrozí. Vďaka online pripojeniu na herný server si môžete vyskúšať športy, na ktoré v blízkom okolí ťažko nenarazíte. Veď vybudovanie ihriska na curling nie je v našich zemepisných šírkach zvyčajné. No v športových hrách si môžete takýto netradičný šport neobmedzene vyskúšať.

Ak uprednostňujete klasické športy ako sú basketbal, futbal, hokej a ľahká atletika, tak v kategórii „sportovní hry“ si naozaj prídete na svoje. Tu nájdete nepreberné množstvo hier s takýmito športami v najrôznejšom prostredí. Aj obľúbený biliard tu nájdete v rôznych verziách. A čo tak trochu snehu a zimných športov! Klasické lyžovanie a skoky na lyžiach sú nuda, zahrajte si veselú hru Snow Rush. V tejto hre sa Vám Santa Claus predstaví v úlohe veľkého snowboardového pretekára, ktorý musí navyše pozbierať všetky vianočné darčeky, aby deti nemali pokazené tohtoročné Vianoce.

Máte zimy dosť? Športové hry Vás zavedú do teplých oceánskych vôd s úžasnými vlnami. Slnkom rozpálené pláže exotických destinácií, opaľovacie sa krásavice, nadšení športoví fanúšikovia, obrovské vlny a odvážni borci! To všetko predstavujú parádne surferské preteky v hre Surf. Ohúrte krásne baby ťažkými trikmi a vyhrajte tieto náročné preteky.

Čítané: 1155 x