Rozšírené hľadanie
Piatok 26. Apríl 2024 |
meniny má Jaroslava

SkateShop, totálny zimný výpredaj

Datum: 20.01.2011

Zimná sezóna je v plnom prúde, tisícky snowboardistov a lyžiarov brázdia po európskych vrchoch a vylepšujú svoje športové umenie. Tiež patríte medzi vášnivých fanúšikov snowboardistov a lyžiarkych športov? Chcete mať športové vybavenie a oblečenie, ktoré je trendy? V tomto prípade využite totálny zimný výpredaj na e-shope SkateShop Onix. Využite sezóne zľavy až do výšky 59% na zimné oblečenie aj snowboardy. Moderné zimné bundy, mikiny, čiapky, zateplené nohavice, okuliare a rukavice nakúpite za úžasné ceny.

Internetový obchod ponúka neuveriteľné množstvo tovaru, ktorý Vás zaručene dostane. Skateshop Onix je e-shop, ktorý presne vie, čo si mladý zákazník želá. Aj keď si na jar ešte niekoľko týždňov počkáme, zima nie je nekonečná. Pozrite sa na najnovšie modely skateboardov za priaznivé predsezónne ceny. SkateShop Onix je jednoducho vždy in. Proste samá bomba!

Pokiaľ si z internetového obchodu niečo pekného vyberiete, tak sa môžete spoľahnúť na to, že SkateShop Onix urobí maximum pre to, aby ste mali tovar doma čo najskôr. Ak nakúpite nad 2000 Kč, dopravíme Vám tovar zadarmo. Ak bude hodnota nákupu vyššia, ako 4000 Kč pribalíme Vám do zásielky ešte tričko DAKINE a fľašu COOLGEAR, ktoré sú v cene.

Ak sa Vám niečo páči, choďte do toho. Náš svet sa točí okolo lyží,  skateboardov a snowboardov. Navštívte SkateShop Onix a presvedčte sa o tom!

Čítané: 1349 x