Rozšírené hľadanie
Utorok 19. Marec 2024 |
meniny má Jozef

Stoličky patria medzi neodmysliteľnú súčasť interiéru

Datum: 21.10.2016

Stoličky ako súčasť sedenia sú v každom interiéri neodmysliteľnou súčasťou. V našej ponuke nájdete rôzne druhy stoličiek, či už ako súčasť jedálenského priestoru, alebo sú to kancelárske stoličky, vysoké barové stoličky, reprezentantívne kožené alebo zaujímavé doplnkové taburety.

Jedálenské stoličky

Ku každému jedálenskému stolu patria stoličky, ktoré však nemusia byť so stolom v úplnej zhode, čo sa ich štýlu týka. Zaujímavými kombináciami materiálov, farieb, dizajnu či štýlu vznikajú netradičné spojenia. Páči sa vám masív doplnený sklom alebo plastom? Alebo čo poviete na drevený stôl skombinovaný s koženými stoličkami? Fantázii sa medze nekladú, vzniká tu priestor na experimentovanie. Ponuka stoličiek je neskutočne široká, vyberať môžete z množsva štýlov aj materiálov a v neposlednom rade aj z rôznych farebných alternatív. 

Luxusné stoličky

Luxusné stoličky sa často využívajú na reprezentatívne účely a to napríklad v kancelárii či pracovni, kde môžu slúžiť na sedenie pre návštevy alebo klientov. Ďalším vhodným miestom na ich umiestnenie je vstupný priestor, kde vám poslúžia na prezúvanie. Svojím dizajnom zaujmú hneď pri vstupe, čím si svoj účel dokonalo splnia. Môže ísť o stoličky z kvalitnej kože s prepracovaným dizajnom plným dokonalých detajlov, prípadne stoličky v luxusnom barokovom štýle.

Kancelárske stoličky

Súčasťou každého písacieho stola je vhodná kancelárska stolička. Pri tejto kategórii stoličiek už nejde ani tak o dizajn ako o jej spracovanie a komfortnosť. Treba vziať do úvahy, koľko času na stoličke budeme tráviť a podľa toho vybrať tú správnu. Ak dopredu viete, že na nej budete tráviť značnú časť dňa, investujte viac! Určite sa vám to vyplatí, veď investujete do vlastného zdravia.

Máte radi jednoduchý čistý štýl? Tak pre vás sú určené stoličky v škandinávskom štýle, častokrát charakteristické troma nožičkami, bielym či sivým poťahom. Veľmi pohodlne sa kombinujú s ostatným zariadením interiéru. Ak sa chystáte zaujať niečím výnimočným, zvoľte si stoličky v štýle patchwork. Ich žiarivá kombinácia jasných farieb plných rozličných vzorov, dokáže vyčarovať jedinečnú veselú a pozitívnu atmosféru.

 

Čítané: 5006 x