Rozšírené hľadanie
Štvrtok 16. Máj 2024 |
meniny má Svetozár

Srandovné hry, sranda až do rána

Datum: 04.01.2011

Smiech predlžuje život. To je všeobecne známa vec. Predĺžte si život aspoň o pár minút pri hraní online hier v sekcii srandovné hry. Ani chvíľku sa nebudete nudiť. Hneď na začiatku si jednoduchým testom v hre Another Stupidity Test vyskúšajte, či náhodnou nepatríte medzi tupcov. Ak Vás výsledok testu rozzúri, tak si vybite zlosť v hre Hit Bush With Shoe. Triafajte Georga Busha topánkami. Čím viac zásahov, tým viac bodov.

Úsmev na tvári Vám vyčaruje aj hra v kategórii „srandovní hry“ Škrečkov úlet. V tejto hre katapultujete roztomilého škrečka čo najvyššie tak, aby prekonal hranicu 200 metrov. Tak sa ihneď pustite do hrania, aby Vám rekord niekto nevyfúkol. Až budete mať dosť lietania, zahrajte si niektorú z hier so zvieratkami. Zelený žabiak či bláznivé sliepky sú zárukou nenáročnej a veselej hry, pri ktorej sa stopercentne odreagujete.

Naštval Vás dnes šéf? Online hry zadarmo „Zákony schválnosti“ Vás privedú opäť do dobrej nálady. Zahrajte sa na škodoradostného vtipkára. Urobte svojmu nepriateľovi z pokojného dňa peklo na zemi. Ak Vás hra zaujme, môžete si vybrať z niekoľkých verzií, ktoré Vás zavedú na pláž, na jednanie biznismena alebo k Santa Clausovi.

Iba srandovné hry Vám dovolia robiť lotroviny bez následkov.

Čítané: 867 x