Rozšírené hľadanie
Štvrtok 16. Máj 2024 |
meniny má Svetozár

Radosť aj ponaučenie prinesú stolné hry

Datum: 04.01.2011

Stolné hry sú klasika. Hrajú sa na rodinných oslavách, na dovolenkách, pri posedení s priateľmi. Deti ich milujú, dospelí si s nimi krátia voľný čas. Stolné hry rozvíjajú logické myslenie, kombinačné schopnosti aj predvídavosť, učia nás trpezlivosti a vytrvalosti. Veď naučiť sa hrať dobre šachy, nie je záležitosť jedného večera. Čo ak ste tak dobrí, že už nemáte v rodine rovnocenného súpera? Veľké množstvo online šachových hier nájdete v sekcii „stolní hry“, tu je počítač vždy pripravený.

Hráte radi piškvorky? Nemáte partnera? Zahrajte si hru Tic Tac Toe, ktorá je obdobou tejto klasiky. Ak je váš kamarát online, môžete hrať spolu do omrzenia. Pre zmenu si môžete dať hru Lode. V online verzii nepotrebujete kockovaný papier ani ceruzku. Pekne graficky spracovaná hra Yubotu Vám zabezpečí všetok herný komfort. Môžete si dokonca vybrať z troch úrovní obtiažnosti. Kto prvý potopí krížnik? Vy alebo Váš súper?

Kocky sa hrali už v stredoveku. V modernej podobe sa s nimi môžete stretnúť v hre WordZee. Je to zmes slovnej hry a populárnej Yahtzee hry s kockami. Tu nezáleží iba na náhode a šťastí, ale aj na Vašich kombinačných schopnostiach. Aby ste vyhrali, musíte do hry riadne zapojiť svoje mozgové závity!

Stolní hry“ sú skrátka istota, ktorá nikdy nesklame.

Čítané: 791 x