Rozšírené hľadanie
Štvrtok 16. Máj 2024 |
meniny má Svetozár

Strategické hry na dlhé zimné večery

Datum: 06.01.2011

Kedysi dávno žil jeden významný vládca. Bol mocný a spravodlivý. Jedného dňa mu dal zradca do večerného čaju hadí jed. Vládca vážne ochorel. Jeho odvážna dcéra Aykuri sa zaviazala, že nájde liek na jeho uzdravenie. Musí nájsť šesť čarovných prísad… Znie to ako rozprávka? Kdeže. To je úvod k jednej z hier v kategórii strategické hry. Sadnite si za počítač a vyskúšajte online hru zdarma Aykuris Quest a pomôžte princeznej zachrániť svojho otca.

Strategické hry Vás zanesú nielen do rozprávky ale aj na bojiská a do centier vojnových vráv. Tak napríklad pri hre 1945 Tower Defense sa dostanete do obdobia druhej svetovej vojny priamo na základňu Pearl Harbor. Tu máte za úlohu brániť strategickú vežu pred útokmi japonských nepriateľov. No nie je to také jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Japonci sú zákerní a bez strategického rozmýšľania sa v tejto hre nezaobídete.

Keď budete mať dosť streľby a bombových útokov, môžete sa uspokojiť ďalšou hrou z kategórie strategické hry - Fish tank. V tejto hre musíte opatrovať obrovské akvárium s nádhernými rybkami. Cieľom hry je rozmnoženie rybiek do gigantických rozmerov. Aby sa počet rybiek zvýšil, musíte ich správne kŕmiť, čistiť a dopĺňať vybavenie akvária. Na to všetko ale potrebujete peniaze. Takže Vám neostáva nič iné, ako strategicky rozmýšľať, nakupovať, predávať či meniť.

Strategické hry nie sú pre úplných začiatočníkov a hodia sa na dlhé zimné večery. Tak usadnite v tomto chladnom období za počítač a vyskúšajte aspoň jednu z nich.

Čítané: 800 x