Rozšírené hľadanie
Štvrtok 16. Máj 2024 |
meniny má Svetozár

BackLinks Genius – na spätných odkazoch zarobia všetci

Datum: 01.06.2010
  • Máte web alebo e-shop a potrebujete relevantné spätné odkazy?
  • Ste bloger, ktorý píše svoj blog a chcete na ňom zarobiť?

Spätné odkazy sú základnými kameňmi každého internetového projektu alebo e-shopu, ktorý chce mať na Internete naozaj úspech. Spätné odkazy zásadne ovplyvňujú pozície webov vo výsledkoch vyhľadávania pomocou vyhľadávačov. Čím kvalitnejšie spätné odkazy sú, tým majú väčší efekt. Je potvrdené, že najlepšie spätné odkazy sú z článkov. Unikátny projekt BackLinks Genius prichádza s veľmi jednoduchým, no geniálnym riešením. Spája totiž v zaujímavej symbióze blogerov a tých, ktorí potrebujú spätné odkazy. A zarobia na tom naozaj všetci.

Ako zarobiť s BackLinks Genius?

Tak ako väčšina všetkých prevratných vynálezov, aj BackLinks Genius je veľmi jednoduchý a maximálne efektívny. Ak píšete blog a dosiaľ to pre Vás bola zábava, máte teraz možnosť na tejto zábave zarobiť. A to veľmi jednoduchým spôsobom. Zaregistrujete sa do BackLinks Genius, umiestnite na Váš blog špeciálny kód a do Vašich článkov, ktoré sú staršie ako dva mesiace, sú automaticky rozmiestnené odkazy inzerentov tak, aby nijako nerušili vzhľad ani zmysel textov. Len sa niektoré slová v texte prelinkujú. No a to je všetko. A za toto dostanete vyplatený honorár.

Ak ste majiteľ e-shopu alebo webových stránok, pre ktoré potrebujete skvelé spätné odkazy, zaregistrujete sa do BackLinks Genius, nabijete si kredit, podobne ako u PPC systémov, nastavíte si kampane, prípadne si necháte navrhnúť najlepšie kľúčové slová a tie sa rozmiestnia na tých relevantnosťou najvhodnejších blogoch a v článkoch registrovaných blogerov. Jednoducho geniálne.

BackLinks Genius – spokojnosť na všetkých frontoch

Je to dokonalý a veľmi dôvtipný nápad, s ktorým budú súhlasiť všetci. Blogeri sa lavínovito registrujú sami a dychtia po peniazoch zarobených svojimi článkami, ktoré až doteraz písali pre pobavenie alebo pre úzky okruh čitateľov. A inzerenti získajú úplne dokonalé a relevantné odkazy z článkov. Vyhľadávače tak musia zákonito zareagovať radikálnym zvýšením pozícií všetkých inzerentov, ktorí majú odkazy rozmiestnené; blogerom to nijako neublíži a ešte na tom zarobia.

Medzinárodný rozmer takéhoto projektu robí z BackLinks Genius dravca, ktorý ľahko prevalcuje všetky automatické systémy založené na odkazoch, ale s nízkou alebo žiadnou relevanciou. A tiež poskytovateľov PPC systémov, pretože inzerenti už nebudú musieť investovať do týchto kampaní, keď sa budú vyskytovať na popredných priečkach na cieľové kľúčové slová. Nebude teda treba doháňať nižšie pozície nákupom pozícií v PPC systémoch.

BackLinks Genius je dôvtipné, jednoduché, lacné a veľmi efektívne riešenie spätných odkazov, na ktorom naozaj zarobia všetci.

Čítané: 638 x