Rozšírené hľadanie
Štvrtok 16. Máj 2024 |
meniny má Svetozár

Ako bez práce získať spätné odkazy z článkov

Datum: 17.06.2010

Máte e-shop alebo web a chcete sa umiestňovať na popredných pozíciách vyhľadávačov? Iste. Potom určite donekonečna riešite problém, kde získavať kvalitné spätné odkazy, lebo tie sú rozhodujúcim faktorom Vášho úspechu na Internete.Najlepšie spätné odkazy sú z relevantných textov. No tieto písať alebo nakupovať je veľmi drahé a časovo náročné. Na slovenský trh sa však dostal unikátny medzinárodný projekt BackLinks Genius, ktorý úplne prevratne rieši získavanie takýchto spätných odkazov a navyše z relevantných textov.

 

Ach tie spätné odkazy

Určite to sami poznáte: urobili ste pre Váš e-shop alebo web snáď všetky dostupné registrácie do katalógov, vymenili hŕbu spätných odkazov, možno aj niektoré draho nakúpili. Určite tiež píšete PR články a to všetko stojí veľa síl, veľa peňazí. A nie je to príliš efektívne. Lenže kde získať kvalitné a relevantné spätné odkazy?

Blogeri – tam hľadajte silu textov

Pritom je to tak jednoduché. Blogeri predsa denne na celom svete napíšu milióny stránok textov s rôznymi témami, ktoré sú plné kľúčových slov, a všetky tieto ich články zostávajú na ich blogoch po dlhý čas a vyhľadávače ich indexujú. A tu je ten geniálny nápad, ktorý prináša medzinárodný projekt BackLinks Genius.

Blogeri poskytnú obsah na svojich blogoch a náš systém automaticky rozmiestni do ich článkov tematické spätné odkazy. Bloger, ktorý dodnes písal zadarmo pre svoje potešenie, dostane nateraz zaplatené za rozmiestnenie Vašich odkazov vo svojich článkoch a Vy ako inzerent zasa získate kvalitné a tematické odkazy, vďaka ktorým sa rapídne posuniete vo vyhľadávačoch. A všetci sú spokojní.

Tematickosť v článkoch, stabilita i kontrola nákladov

Automatický systém BackLinks Genius nasadzuje odkazy do kľúčových slov v už zaindexovaných článkoch na základe ich relevantnosti a kvality. Spätné odkazy tak zostávajú statické a hlavne relevantné. Ku všetkému sú dostupné prehľadné štatistiky i pomocník na návrh vhodných kľúčových slov. A navyše všetko je veľmi lacné a prebieha pomocou dobíjania kreditu. Týmto spôsobom máte pod kontrolou, koľko zaplatíte. Všetko sa dá veľmi ľahko nastaviť a riadiť. Od kampaní až po útratu. Podobne ako PPC.

Koniec drahého zháňania spätných odkazov

Týmto jednoduchým spôsobom si pomocou BackLinks Genius zaistíte významný posun vo vyhľadávačoch a tým samozrejme nárast prirodzenej návštevnosti, čo prináša viac zákaziek, viac objednávok. Vyhľadávače nemôžu inak, než Vašu webovú prezentáciu odmeniť zásadným posunom vo výsledkoch vyhľadávania nahor, pretože to sú odkazy z relevantných článkov. Všetko máte pod kontrolou a nestojí to veľa peňazí ani času. Už nebudete prehovárať administrátorov iných webov, aby Vám do netematické pätičky, prípadne inam umiestnili odkaz. Všetko máte za pár minút hotové, odkazy sú nasadené a pracujú pre Vás.

Čítané: 737 x