Rozšírené hľadanie
Piatok 10. Máj 2024 |
meniny má Viktória

Bike Shop pre priaznivcov cyklistiky

Datum: 20.01.2011

Jar už stojí za dverami a netrpezlivo očakáva, až skončí panovanie Pani zimy. Už sa nemôžete dočkať až nasadnete na svojho dvojkolesového miláčika a vyrazíte na prvý výlet do prírody? Tak sa nezabudnite na tento okamih zavčasu pripraviť. Skontrolujte si stav Vášho bicykla. Možno potrebuje vymeniť nejakú tu súčiastku a dotiahnuť všetky skrutky. Ak Vám doslúžilo aj cyklistické oblečenie či uvažujete o nákupe novej cyklistickej helmy pre Vašu ratolesť, tak je optimálny čas navštíviť Bike Shop.

V našej ponuke nájdete horské bicykle do náročných terénov, krosové a trekingové do prírody. Ten, kto uprednostňuje dlhé trate po cestách, potom siahne do kategórie cestné bicykle. Pre mladých a divokých športovcov máme pripravené skvelé freeridové modely bicyklov. Bike Shop sa špecializuje aj na predaj oblečenia, komponent a doplnkov. Ak potrebujete vybaviť doslova od hlavy až po päty, tak tu ste na správnom mieste.

Skúseným cyklistom Bike Shop zmodernizuje ich výstroj a vyladí ju vo všetkých detailoch. Iba pravidelný servis a včasné opravy bicykla Vám prinesú ten pravý požitok z jazdy. Aj v tomto prípade môžete využiť naše služby. Prezrite si cenník servisu a uvidíte, že ceny sú priaznivé. Odvedená práca je vždy kvalitná, používame iba náradie značky PARK TOOL.

Využite aktuálnu akciu: Prilba UVEX zdarma ku každému novému modelu 2011. Presné podmienky, na ktoré sa akcia vzťahuje, sa dočítate na web stránke bike-shop.onix.cz.

Čítané: 1216 x